Ja Morant, en una imatge recent a l'NBA
Bàsquet

L'NBA suspèn Ja Morant per 8 partits pel seu vídeo amb una arma

L'estrella de Memphis Grizzlies ja havia estat suspès pel seu equip després de publicar un vídeo en què portava una arma

Redacció Esport3Actualitzat

Vuit partits sense sou. És el càstig per Ja Morant, estrella dels Memphis Grizzlies, per publicar el 4 de març passat un vídeo en un local nocturn de Colorado en què se'l veia amb una arma a la mà.

Morant, que ja s'ha perdut cinc partits per decisió dels Grizzlies, acabarà de descomptar la seva sanció en els duels contra els Miami Heat, els San Antonio Spurs i els Golden State Warriors i estarà de nou a disposició del seu equip el 20 de març contra els Dallas Mavericks.

L'NBA ha considerat que el comportament de Morant és "perjudicial" per a la imatge de la lliga:

"La conducta de Ja va ser irresponsable, inconsiderada i potencialment molt perillosa. Té també serioses conseqüències per la seva enorme quantitat de seguidors, en particular entre els joves aficionats que el veuen com a ídol"

Morant va publicar la matinada del 4 de març un vídeo en directe a Instagram en què se'l va veure sense samarreta i amb una arma en mà al local nocturn.

"Demano perdó a la meva família, companys, tècnics, aficionats, col·laboradors, la ciutat de Memphis i tota la franquícia", va dir llavors Morant en una publicació, i va afegir: "Em prendré un temps per rebre ajuda i treballar en millors maneres de gestionar l'estrès i el meu benestar en general".  

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut