Ja Morant, en un partit recent (Reuters)
Bàsquet

Els Memphis Grizzlies suspenen Ja Morant per treure una pistola en un club nocturn

L'NBA ha obert una investigació al jugador franquícia dels Grizzlies, que s'ha mostrat penedit per la seva actitud

Els Memphis Grizzlies han indicat en un breu comunicat que Ja Morant està apartat de l'equip "de forma indefinida" després que el jugador franquícia de l'equip va aparèixer aquest dissabte en un vídeo penjat per ell mateix on portava una pistola mentre era en un club nocturn. Una conducta del tot inapropiada per un dels símbols de l'equip i de la competició que ja està començant a portar conseqüències. L'NBA ha obert una investigació per aclarir l'incident i el mateix jugador, en un comunicat divulgat per la seva agència de representació, s'ha mostrat penedit per la seva actitud i anuncia la seva voluntat de sortir durant un temps del focus mediàtic: 

"Assumeixo tota la responsabilitat de les meves accions de la nit passada. Demano disculpes a la meva família, companys d'equip, entrenadors, aficionats, la ciutat de Memphis i tota l'organització dels Grizzlies per haver-los decebut. Em prendré un temps per rebre ajuda i treballar en aprendre millors mètodes per combatre l'estrès i cuidar el meu benestar". 

De moment, és segur que Morant es perd els dos partits del desplaçament a Los Angeles, començant pel que els Grizzlies van jugar i perdre a la pista dels Clippers (135-129) aquest diumenge. Però en podrien ser força més i els Grizzlies, que estan fent una gran temporada -són actualment segons a la Conferència Oest- en poden acabar pagant les conseqüències.  

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut