(Reuters)

L'Inter salva els mobles amb un empat agònic contra l'Slavia de Praga (1-1)

Olayinka portava l'esglai a San Siro en avançar-se en el marcador i amb ocasions per ampliar el marcador; només en el temps afegit una rematada creuada de Barella era la resposta al bon joc de l'equip que dirigeix Jindritx Trpisovski

L'Slavia ha estat a punt de donar la sorpresa a San Siro després d'empatar a un gol davant de l'Inter de Milà. Olajinka avançava els txecs en el minut 63, i, ja en el temps afegit, Barella salvava els mobles als italians en establir el gol de l'empat. Qui es cregui que l'Slavia de Praga serà la ventafocs del club que vagi amb compte.

Al minut 11, Stefan de Vrij disposava de la primera oportunitat, però la seva rematada de cap a la sortida d'una falta sortia per damunt del travesser. L'holandès De Vrij rematava des de dins de l'àrea petita. L'Inter la tornava a tenir, aquest cop era Lautaro Martínez, però la rematada de l'argentí sortia fregant el pal de la porteria defensada per Ondrej Kolar. En el 23 arribava una nova ocasió, aquesta de D'Ambrossio, també amb el cap, però Kolar tornava estar molt encertat i rebutjava amb les dues mans. Nova jugada d'estratègia de l'equip d'Antonio Conte. En el minut 32, l'Slavia donava un ensurt a l'nter, però la rematada dels txecs sortia desviada. La resposta de l'Inter no es feia esperar i D'ambrosio ho provava amb una rematada des de lluny, però la pilota sortia per damunt de la porteria txeca. Ja en el temps afegit, una errada del porter Kolar per la pressió de Romeo Lukaku provocava una clara ocasió de gol, però la pilota sortia a còrner. El servei es treia sense conseqüències i el francès Ruddy Boquet assenyalava el final de la primera meitat.

En el primer minut de la prmera meitat, una centrada xut de Sensi posava en problemes Kolar, que rebutjava la pilota, que quedava a peus de Lautaro, que rematava i feia lluir el porter de l'Slavia. Candreva deixava el camp al minut 48 lesionat, entrant en el seu lloc Valentino Lazaro. L'Slavia enlloc de recular, creava dues oportunitats, Nicolae Stanciu n'era el protagonista, però les seves rematades no trobaven l'objectiu. Una entrada d'Asamoah provocava l'esglai a San Siro, ja que la targeta groga que havia vist era revisada pel VAR. Un cop feta la revisió, Ruddy Boquet mantenia la seva decisió. De tota manera, Ibrahim Traore abandonava el camp lesionat i era substituït per Jaroslav Zeleny. I arribava la sorpresa. En el minut 63, una rematada de Zeleni la salvava al límit Handanovic, però la pilota queia als peus de Peter Olajinka que superava el porter de l'Inter i establia el 0 a 1. I Satnciu, en el 67, treia una falta que sortia fregant el pal. I arribaven més ensurts per a la parròquia de San Siro. Una nova rematada, aquesta de Masopust, surtia a l'esquerra de Handanovic, quan tenia Stanciu sol al seu costat. Conte movia la banqueta i feia un doble canvi. Treia del camp Lautaro Martínez i posava al seu lloc Politano i Brozovic deixava el camp i entrava Barella. En el 77, Boril l'ha tornava a tenir, però la seva rematada la rebutjava la defensa itaiana. L'Savia es convertia en el gran dominador del partit. En el minut 79 sortia del camp Masopust i entrava Yusuf Helal, jugador procedent de Bahrain. L'Slavia gestionava el temps i donava aire al seu equip i, en el 85, Provod substituïa al golejador Olajinka. Però qui gestionava el temps de veritat, el francès Buquet, allargava 8 minuts el partit. I en el minut 92, una falta que treia Sensi s'estavellava al travesser i el rebuig l'aprofitava Nicolò Barella per establir l'empat a 1. L'Inter s'abocava a la porteria txeca, però més amb el cor que amb el cap, a més de trobar-se amb un Slavia molt ordenat en defensa.