Leo Messi, sense Mundial (Reuters)
Barça

L'Inter Miami confirma contactes amb Leo Messi

Les declaracions de Jorge Mas reforcen la proposta de renovació de l'argentí amb el Barça, que inclou una etapa a l'MLS

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Mas, un dels propietaris de l'Inter Miami, ha admès en una entrevista al diari Miami Herald que tant ell com el seu soci, David Beckham, han contactat amb Leo Messi per incorporar-lo en un futur a mitjà termini.

"En David (Beckham) i jo hem estat treballant molt. Tenim aspiracions de portar els millors jugadors aquí i Leo Messi és l'estendard d'una generació, fins i tot el millor jugador de tots els temps. Soc optimista respecte al fet que Messi jugui amb la samarreta de l'Inter Miami i això casaria amb l'ambició que tenim els propietaris del club de construir un equip de classe mundial".

Aquest reconeixement coincideix amb el pla de renovació presentat pel Barça al davanter argentí perquè no deixi el club blaugrana a partir del 30 de juny, quan acaba el seu contracte. La proposta de renovació abraça uns 10 anys de durada i inclou les dues pròximes temporades jugant al Barça, una etapa al futbol nord-americà i després fent d'ambaixador del club i, un cop retirat, tornada a Barcelona per integrar-se en un rol encara no definit a l'estructura tècnica.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut