Laporta abraça Messi en una trobada abans de la Copa
Barça

El Barça i Leo Messi comencen a negociar la renovació del contracte de l'argentí

Joan Laporta i Jorge Messi busquen fórmules imaginatives per assegurar la continuïtat del futbolista en el FC Barcelona

Xavi TorresActualitzat

El pròxim mes de maig serà clau a Can Barça. Els resultats de les auditories encarregades per Joan Laporta i la seva junta permetran, entre altres coses, fer una oferta real a Messi. Com la situació apunta a molt preocupant, el president i Jorge Messi, en el seu dinar de la setmana passada, van apuntar cap a una fórmula de llarga durada amb tres etapes:

Dos anys més al Camp Nou

Messi ha canviat d'estat d'ànim, ha marcat 33 gols i està animat per fer de pare esportiu d'una generació jove liderada per Pedri. Se sent còmode amb Koeman i compromès amb l'equip. Només cal veure les seves darreres celebracions de gols. I també, esclar, vol arribar al Mundial de Qatar 2022 en plena forma per mirar de conduir l'Argentina cap al títol. Després de molts plors, el crac també vol riure amb la seva selecció.

 

 

Experiència americana

Després té ganes de provar un altre futbol, especialment el dels Estats Units. Fa uns anys, David Beckham li va demanar que fos accionista de l'Inter de Miami. Messi no va fer el pas empresarial, però sí l'emocional. A més, l'experiència podria tornar a unir-lo amb el seu amic Luis Suárez, ara a l'Atlètic de Madrid. Durant aquest temps, Messi seria ambaixador del Barça per mirar de tancar alguns acords estratègics que Laporta i la seva junta tenen al cap.

Executiu de l'àrea esportiva

En la tercera etapa, Messi tornaria a Barcelona com a executiu de l'àrea esportiva. El càrrec ja es concretaria, però se sap que a Messi, ara mateix, li fa més gràcia el despatx que la banqueta.

Per l'acord global de 10 anys Messi estaria disposat a reduir-se el sou en un 50% ja la temporada que ve, la qual cosa podria obrir la porta a atacar el fitxatge d'un jugador com Erling Haaland, a qui es considera clau per als èxits de la pròxima dècada blaugrana. Pas a pas. De moment, les auditories manen.

Mentrestant, exentrenadors i exjugadors del Barça han dit la seva sobre el futur de Messi.

 

Els rivals del Barça no es queden de braços plegats. El PSG ja hauria presentat la primera oferta a Leo Messi. Segons ha avançat el periodista Marcelo Bechler a TNT Sports Brasil, el club parisenc hauria ofert al crac argentí un contracte de dues temporades més una tercera d'opcional.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut