Futbol

L'Inter avisa que si el Barça vol fitxar Lautaro haurà de pagar la clàusula

El director esportiu de l'Inter de Milà, Piero Ausilio, endureix la postura del club llombard i assegura que, "qui vulgui el davanter haurà de pagar-ne la clàusula"

Jordi FandiñoActualitzat

L'Inter de Milà ho ha deixat ben clar: el Barça, o el club que sigui, només s'emportarà Lautaro Martínez si paga la seva clàusula de rescissió d'111 milions d'euros.

A través del seu director esportiu, Piero Ausilio, que ha parlat per Sky Sports, el club blau-i-negre s'ha mostrat inflexible, i ha refredat l'optimisme de l'entorn blaugrana que l'operació es pogués desencallar aviat. Ausilio ha descartat completament l'opció d'abaratir el cost del fitxatge del davanter argentí amb la inclusió d'altres jugadors en l'operació, com Junior Firpo o Arturo Vidal.

"El club que vulgui a Lautaro haurà de pagar la seva clàusula de rescissió. Només hi ha aquesta manera d'allunyar-lo de l'Inter. És una clàusula que tothom coneix, impossible d'ocultar. Una clàusula exigent, de 111 milions d'euros, que inclou terminis i compromisos i que venç a principis de juliol. És l'única possibilitat que hi ha per endur-se Lautaro"

I afegeix:

"Molts clubs s'han dirigit a nosaltres per interessar-se per Lautaro, i el Barça ha estat potser el més decidit de tots ells, no ho amago, però els hem transmès que no tenim cap intenció de vendre'l. Ni a ell ni a cap dels jugadors més importants de l'Inter."

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut