Hoquei Patins

L'hora de la veritat a la Champions

El Barça, el Reus, el Noia i el Calafell inicien aquest dijous la seva participació a la fase de grups de Lliga de Campions d'hoquei patins, amb l'objectiu d'accedir a la final a 8

Després de 3 temporades d'absència per diversos motius, aquest dijous torna la fase de grups de la Lliga Europea d'hoquei patins. Hi haurà quatre equips catalans, a més del Liceo de la Corunya, que buscaran una plaça per a la final a 8 del mes de maig.

El Barça, entre els favorits

Amb 22 Copes d'Europa al palmarès, el Barça vol retrobar-se amb la glòria de la màxima competició continental. No la guanya des del 2018 i, sobre el paper, parteix com un dels favorits, juntament amb els grans clubs portuguesos. El camí per arribar a la final a 8 passa per un grup amb el Valongo portuguès i dos equips italians: el Lodi i el Forte dei Marmi, de l'exblaugrana Marc Gual i els també catalans Pedro Gil i Enric Torner, amb qui s'enfrontaran aquest dijous.

 

 

Grup difícil per al Reus

El Reus, campió el 2017, tindrà un grup exigent, amb dos equips portuguesos: l'Sporting, campió el 2019 i el 2021; el Barcelos i el Saint-Omer. Els francesos són, a priori, la ventafocs del grup. Il·lusió roig-i-negra després d'arribar a la final de l'OK Lliga el curs passat, en què el Palau d'Esports ha de ser inexpugnable.

 

 

El Noia busca el salt de qualitat a Europa

El Noia Freixenet també espera traslladar a Europa el seu bon paper a l'OK Lliga dels últims anys. Combinació de joventut i veterania, en un grup on destaca un peix gros com el Porto, i dos equips italians: el Sarzana i el Trissino, campió d'Europa l'any passat, un títol marcat per l'absència dels grans clubs europeus. Els penedesencs començaran visitant el Sarzanna.

 

 

Estrena de Champions per al Calafell

La il·lusió és la gran arma del Calafell, que jugarà la Champions per primera vegada en la seva història. No ho tindrà fàcil en un grup amb dos portuguesos --Oliveirense i Benfica-- i també el Liceo de la Corunya. Els de Ferran López hauran d'assumir l'exigència de compaginar dos partits per setmana. L'estrena, de primer nivell, a la pista del Benfica.


A diferència de les últimes temporades, els partits es jugaran dijous. Els dos primers de cada grup es classificaran per a la final a 8, que es disputarà a Viana, a Portugal. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut