L'Europa i l'Osasuna ofereixen un magnífic espectacle (1-2) en el partit del centenari del club gracienc

El centenari de l'Europa ha tingut una magnífica celebració amb l'entretingut partit que han disputat dimarts al vespre el club gracienc i l'Osasuna. El públic s'ho ha passat d'allò més bé en veure com els dos equips apostaven per un futbol ofensiu i en comprovar com l'Europa -un dels fundadors de la Lliga espanyola el 1929- disposava de moltíssimes ocasions per avançar-se en el marcador.

A la mitja hora de partit, el local Egurbide derrotava Sola a l'interior de l'àrea i l'àrbitre assenyalava penal que transformava Puñal en el 0-1. Abans d'arribar al descans, el mateix Sola augmentava la diferència després de la sortida d'un córner.

A la represa i amb el marcador advers, l'Europa s'ha abocat a l'atac i l'esforç ha tingut recompensa quan Lucas marcava de cap l'1-2. Minuts més tard, Benja podria haver aconseguit l'empat però ha estat incapaç de batre Ricardo. Tot i l'empenta final, els graciencs no han pogut aconseguir l'empat. Malgrat el resultat, la festa del centenari ha estat tot un èxit.