Els jugadors de l'Espanyol celebrant un dels set gols que van marcar al Persija Jakarta
Espanyol

L'Espanyol visita l'Olot (Esport3, 20.00) en la segona prova de pretemporada

L'equip blanc-i-blau continua la preparació mesurant les forces contra l'equip garrotxí, que aquesta temporada torna a Segona B

Actualitzat

L'Espanyol té aquest vespre (20.00, Esport3) el segon compromís de la pretemporada. Serà al camp de l'Olot, que aquesta temporada torna a Segona B i que des de fa poc té un tècnic ben conegut per l'afició blanc-i-blava, el "Cholo" Martín Posse, que ha estat l'escollit per consolidar l'equip garrotxí en la categoria.

Com a objectiu immediat, però, el tècnic argentí intentarà que els seus nois facin un bon paper en la presentació de l'equip davant d'un Espanyol que es presentarà amb diverses baixes. Gerard Moreno i Víctor Sánchez han estat els últims de caure –tot i que no es preveuen complicacions en el seu cas– d'una llista que completen Diego López, Paco Montañés, Álvaro Vázquez, Pablo Piatti i Rober Correa. Tampoc no hi serà Felipe Caicedo, a qui el club ha donat permís per buscar-se una sortida. Quique Sánchez Flores ha convocat a fins a set jugadors del filial, que acabaran de completar l'equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut