Espanyol

L'Espanyol s'entrena sense Víctor Sánchez, Javi López, Leo Baptistao ni Felipe Caicedo

L'equip blanc-i-blau s'ha entrenat aquest dimarts a la tarda per preparar el partit de lliga contra el Sevilla sense els jugadors amb molèsties físiques, que han fet treball específic
Ramon Anglada
L'equip blanc-i-blau s'ha entrenat després de dos dies de festa per preparar ja el partit de dissabte contra el Sevilla (rcdespanyol.com)

L'equip blanc-i-blau s'ha entrenat després de dos dies de festa per preparar ja el partit de dissabte contra el Sevilla (rcdespanyol.com)

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dimarts a la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque després de dos dies de festa. L'equip blanc-i-blau ha començat a preparar el partit d'aquest proper cap de setmana contra el Sevilla, però ho ha fet sense alguns dels seus jugadors. Víctor Sánchez, Javi López, Leo Baptistao i Felipe Caicedo s'han exercitat al marge del grup a causa de diferents molèsties físiques.

El migcampista Víctor Sánchez arrossega una sobrecàrrega a la cama dreta i el davanter brasiler Baptistao i el lateral Javi López pateixen problemes al taló. A l'atacant li queden, tal i com va anunciar l'entrenador Quique Sánchez Flores, unes dues setmanes de baixa. Tots tres s'han entrenat al gimnàs. D'altra banda, l'equatorià Felipe Caicedo ha treballat apartat del grup a la gespa de Sant Adrià acompanyat d'un preparador físic del club.

Els jugadors del filial Carles Sòria, Yonathan Bedoya, Mickael Latour, Àlex López i Adrián Rivas s'han entrenat amb el primer equip, juntament amb els ja habituals Andreu, Marc Roca, Aaron Martín, Óscar Melendo i Marc Navarro.