Espanyol

L'Espanyol no té pietat de Las Palmas (4-0) i avança amb pas ferm cap a Primera

L'Espanyol suma la tretzena jornada sense perdre i avança amb pas ferm cap a Primera. Els de Vicente Moreno han firmat una àmplia victòria davant de Las Palmas gràcies a un "hat-trick" de Puado i a un gol de penal d'Embarba

Cristina Busquets RoviraActualitzat

L'Espanyol té entre cella i cella l'objectiu de l'ascens directe i avui, davant de Las Palmas (4-0), ha fet un pas més. Amb el mateix onze que va empatar a Almeria, els de Vicente Moreno han disposat d'una gran ocasió als vuit minuts, protagonitzada per RDT que ha acabat en un córner, que ha donat pas al primer gol de l'Espanyol, obra de Puado, el protagonista de la tarda. RDT ha rematat sol, des del balcó de l'àrea petita, el servei de córner i el refús del porter Álvaro Valles l'ha aprofitat Puado per marcar.

El mateix davanter barceloní ha fet el segon quatre minuts més tard. Ell ha començat la jugada i després de passar-la cap a Pedrosa ha recollit la centrada del lateral per marcar un altre cop. En tretze minuts, Puado ha firmat un "hat-trick", el segon més ràpid de la història de l'Espanyol. En el 23, ha controlat una assistència d'Óscar Gil, ha superat Lemos i ha enviat la pilota al fons de la xarxa per fer el tercer; davant d'una defensa canària molt tova. En el 39, Lemos ha estat expulsat. El lateral de Las Palmas ja havia vist una targeta groga per una entrada a destemps a RDT i ha vist la segona per una trepitjada a Pedrosa. Els de Pepe Mel s'han quedat amb un home menys.

Al principi de la segona part, el VAR ha intervingut en un penal per mans de Curbelo. Embarba, des dels onze metres, fent el quart. Ell ha estat l'escollit per llançar la pena màxima després dels tres anteriors penals fallats per RDT.

Sisena victòria en les últimes set jornades d'un Espanyol que se situa provisionalment amb tretze punts de marge respecte del tercer classificat, l'Almeria, que ha de jugar demà, i avança amb pas ferm cap a l'objectiu de Primera. El pròxim partit tornarà a ser a casa amb el Màlaga, partit que es perdrà Calero per sanció.