Aaron Martín en el seu debut contra el Vilarreal (rcdespanyol.com)
Aaron Martín en el seu debut contra el Vilarreal (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol inscriu Aarón Martín al primer equip amb el dorsal número 12

El jove lateral esquerre tindrà ja fitxa de jugador professional pocs dies després d'ampliar el seu contracte fins al 2022

Ramon AngladaActualitzat

L'Espanyol ha fet oficial aquest dimarts que Aarón Martín comptarà ja amb fitxa del primer equip. El lateral esquerre, de 19 anys, va firmar divendres passat la seva ampliació de contracte fins al 2022. En un principi, el de Montmeló no havia de tenir fitxa professional fins la propera temporada, però el club blanc-i-blau ha decidit inscriure'l amb el dorsal número 12 per millorar les possibilitats de participació d'altres jugadors del filial que últimament ja disposaven de minuts.

La temporada d'Aaron ha estat explosiva. Va debutar la jornada set contra el Vila-real a Cornellà-el Prat i en 12 de les últimes 13 jornades ha jugat tots els minuts.

D'altra banda, la direcció esportiva del futbol base del RCD Espanyol ha tancat el fitxatge del davanter Guillermo Andrés López, que estava jugant al FC Senika d'Eslovàquia i que s'incorpora al filial blanc-i-blau fins a final de temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut