Espanyol

L'Espanyol fa un simulacre amb el VAR per preparar la visita del València

L'assaig ha comptat amb la presència d'un director de partit de la Lliga i ha estat arbitrat per tècnics del Comitè Tècnic d'Àrbitres amb la realització televisiva amb sis càmeres i dues més destinades al videoarbitratge

Actualitzat

El primer equip de l'Espanyol ha fet aquest dijous un simulacre de partit amb la tecnologia de vídeoarbitratge (VAR) a porta tancada al RCDE Stadium per preparar el partit d'aquest diumenge contra el València.

L'assaig ha comptat amb la presència d'un director de partit de la Lliga i ha estat arbitrat per tècnics del Comitè Tècnic d'Àrbitres amb la realització televisiva amb sis càmeres i dues més destinades al VAR.

L'entitat blanc-i-blava ha col·laborat per garantir el funcionament òptim del VAR a nivell tecnològic i logístic. L'objectiu d'aquesta prova és eliminar i minimitzar qualsevol possible contratemps amb aquesta nova tecnologia en el debut de la lliga a casa, contra el València.

Els futbolistes de l'Espanyol, de tota manera, ja han assistit a diverses xerrades en les quals se'ls ha explicat amb detall el VAR. A més, han participat en amistosos de pretemporada on aquesta nova tecnologia estava present, tot i que de forma reduïda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut