Espanyol

Piatti: "L'estil de joc de Rubi m'afavoreix i m'agrada moltíssim"

L'extrem argentí de l'Espanyol creu que l'equip encara està assimilant els nous conceptes amb el canvi d'entrenador i que l'estil ofensiu de Rubi s'adapta bé a les seves característiques

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat a entrenar-se amb tota la plantilla, amb l'única absència de Sergio Sánchez, per preparar la visita del València. Serà el debut de l'equip de Rubi a Cornellà-el Prat, davant de la seva afició. La sessió s'ha acabat amb un partit que deixa entreveure canvis respecte al primer onze titular de Balaídos.

Pablo Piatti, un dels titulars en la primera jornada, ha parlat sobre la temporada que l'espera i considera que l'equip està assimilant els nous conceptes amb el canvi d'entrenador.

"El treball amb el míster està sent interessant, estem assimilant nous conceptes i crec que l'equip està responent de forma molt positiva. Això es va anar reflectint durant la pretemporada i intentem plasmar-ho durant la primera jornada de lliga".

L'extrem argentí també s'ha manifestat sobre el nou estil de joc de l'equip, un estil ofensiu que va bé a les seves característiques.

"A tots ens agrada tenir la pilota, associar-nos, combinar, i crec que a mi m'afavoreix bastant. És un estil de joc que a mi m'agrada moltíssim."

Per últim, sobre els rumors d'una possible incorporació en la seva posició, Piatti ha assegurat que si ve algun reforç serà benvingut perquè el més important per sobre de tot és l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut