Joan Jordán buscarà més minuts al Valladolid (rcdespanyol.com)
Espanyol

L'Espanyol fa oficial la cessió de Joan Jordán al Valladolid

La cessió del migcampista és per a un any amb la pròrroga ja acordada d'un curs més si el Valladolid puja a la Primera Divisió de cara a la temporada 2017-18

Actualitzat

Joan Jordán jugarà cedit al Valladolid la temporada que ve després de l'acord assolit per les dues entitats i el propi jugador aquest dimarts al vespre. El jove migcampista format al planter blanc-i-blau seguirà amb la seva progressió en aquest conjunt històric, que actualment milita a la segona divisió del futbol espanyol i que estarà dirigit pel tècnic català Paco Herrera.

La cessió és per a un any amb la pròrroga ja acordada d'un curs més si el Valladolid puja a la Primera Divisió de cara a la temporada 2017-18. A més, l'acord per la cessió inclou variables econòmics a favor del RCD Espanyol si els castellans aconsegueixen aquesta temporada una classificació final entre els millors equips de la Segona Divisió.

Jordán va debutar amb el primer equip de l'Espanyol la temporada 2014-15 després de ser un dels jugadors més destacats del filial espanyolista. En aquesta última campanya va participar en fins a dotze partits entre Lliga i Copa del Rei i va anotar un gol en la darrera visita a l'Eibar a Ipurúa.

Anar al contingut