Rubi, en una imatge d'arxiu durant un partit de l'Espanyol (EFE)
Espanyol

L'Espanyol de Rubi suma un punt menys que el de Sánchez Flores a aquestes alçades de la temporada

L'Espanyol es manté en terra de ningú a la classificació després de l'empat contra el Getafe quan falten vuit jornades per al final de la Lliga

Actualitzat

L'empat que l'Espanyol va firmar aquest dimarts davant del Getafe té un regust amarg, i és que el club blanc-i-blau va desaprofitar, quan ho tenia tot de cara amb l'1 a 0 anotat per Borja Iglesias, una oportunitat d'or per sortir de la terra de ningú i escalar posicions per acostar-se a l'anhelada zona europea.

La temporada passada, a aquestes alçades, l'Espanyol del defenestrat Quique Sánchez Flores tenia 36 punts, justament un punt més que els que té, ara com ara, l'equip que dirigeix Joan Francesc Ferrer, "Rubi". Quan falten vuit jornades per al final de la Lliga, el conjunt blanc-i-blau encara té marge de reacció per fer el salt endavant que al començament de temporada semblava que estava tan a prop. Fins i tot, va estar a punt de posar-se líder de la Primera Divisió.

La part negativa és que els xiulets comencen a sonar al RCDE Stadium, i és que l'afició perica és molt conscient que la zona mitjana que ocupa l'Espanyol a la classificació no dona tranquil·litat. El marge de punts amb la part baixa és molt estret i arriben els duels decisius que poden catapultar a l'èxit o enfonsar al fracàs el projecte de Rubi.

Entre els pròxims rivals, hi ha dos ossos durs de rosegar, l'Atlètic de Madrid i l'Alabès. A més, també hi ha el Celta, que està lluitant per sortir de la zona de descens, fet que garanteix un partit de màxima exigència. Els altres equips que han de jugar contra l'Espanyol estan, a dia d'avui, en una situació similar a la de l'equip blanc-i-blau: Girona, Llevant, Betis, Leganés i Reial Societat.

 

ARXIVAT A:
Rubi
Anar al contingut