Espanyol

L'Espanyol arrenca un empat sense gols a Mendizorrotza (0-0)

Els blanc-i-blaus han sumat el primer punt de la temporada a la lliga abans d'afrontar la tornada de la prèvia de la Lliga Europa contra el Zorya ucraïnès

Imma CasaresActualitzat

David Gallego ha presentat set canvis a l'onze titular respecte al partit contra el Zorya Lugansk. Els més destacats, la titularitat i debut oficial del lateral dret Sébastien Corchia i el debut com a titular en la lliga de Víctor Campuzano, a qui ha donat la responsabilitat de ser el davanter de referència. El tècnic de Súria ha mantingut el 4-3-3 que va presentar contra el Zorya davant d'un Alabès que es va estrenar al campionat de lliga amb una victòria contra el Llevant.

L'Espanyol s'ha plantat molt bé al terreny de joc, ha tingut la possessió en els primers minuts, però la primera acció interessant ha anat a càrrec de l'Alabès amb una pilota d'Aleix Vidal a Lucas Pérez. La rematada del davanter no ha inquietat Diego López.

Deia David Gallego que a Marc Roca no l'estan afectant els rumors sobre la seva sortida, però una gran errada del de la Granada del Penedès a punt ha estat de costar el primer gol en contra de l'Espanyol. Aleix Vidal ha enviat la pilota al lateral de la xarxa de la porteria de Diego López.

L'Espanyol ha anat perdent fluïdesa. Li ha costat molt aparèixer a l'àrea de Pacheco i, en els últims minuts del primer temps, Campuzano ha necessitat punts de sutura al front després que Ely li donés una puntada a la front totalment involuntària. La jugada ha precedit una bona acció del Monito Vargas, que ha acabat rebent una falta de Wakaso.

Sense canvis en el segon temps. Acostuma l'Espanyol a reaccionar a les segones parts, però el primer avís ha estat de l'Alabès amb una rematada de Rubén Duarte que ha sortit desviada. De fet, en el minut 54, Asier Garitano ha retirat del terreny de joc Manu i ha fet entrar el davanter Joselu per tenir més opcions d'atac amb Lucas Pérez. L'atac de l'Espanyol –si és que havia existit- s'ha anat diluint i Joselu, en una primera bona acció, no ha arribat a la rematada.

Fins el minut 60 no ha arribat la primera rematada entre els tres pals de l'Espanyol. Primera aparició de Corchia en atac i el seu xut amb l'esquerra ha exigit Pacheco, que ha enviat la pilota a córner.

En el minut 70, nova acció de perill de l'Alabès amb una paret entre Adrián Marín i Lucas Pérez sense conseqüències. Wu Lei ha entrat per Melendo en el minut 71, un Melendo, per cert, totalment desaparegut. I en el 76, Ferreyra ha entrat per Campuzano.

En els últims instants del partit, Diego López ha salvat el tres punts, primer enviant a córner una rematada de Borja i posteriorment aturant espectacularment una rematada de Duarte. Al final, repartiment de punts en un mal partit dels dos equips.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut