Segona Divisió

L'Espanyol, amb el primer gol de Dimata, aconsegueix una important victòria a Mallorca (1-2)

L'Espanyol guanya al camp del líder, el Mallorca, i se li situa a dos punts més el goal-average. Puado, a la primera part, i Dimata, a la segona, han estat els golejadors del conjunt blanc-i-blau

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Darder ha tornat a ser titular després de la sanció. El Mallorca ha sortit pressionant l'Espanyol i ha arribat amb facilitat a l'àrea de Diego López. Amath ha generat molt de perill i Diego López s'ha dedicat a neutralitzar-lo. El davanter senegalès ha tingut una oportunitat molt clara als 16 minuts. La passada filtrada de Salva Sevilla no l'ha definit amb precisió Amath, i Diego López l'ha tapat bé. D'una bona ocasió del Mallorca s'ha passat a una de l'Espanyol. Pedrosa ha recuperat cap a Puado i aquest l'ha deixat a Darder. El d'Artà, amb tot a favor, ha enviat la pilota als núvols. En el 22, Diego López ha tornat a ser decisiu. Altre cop una centrada de Salva Sevilla cap a Amath, i el senegalès entrant sol. Els bons reflexos del gallec han evitat el gol. Quan els de Vicente Moreno patien, una falta de Galarreta a Embarba ha precedit el gol dels pericos. Embarba ha servit la falta des de prop del vèrtex de l'àrea i Puado l'ha rematat amb el cap i ha marcat el primer gol.

L'Espanyol ha començat la segona part amb ímpetu, i ben aviat el xut de Miguelón ha obligat al refús de Reina. El control era de l'Espanyol, però en la tercera ocasió d'Amath ha arribat el gol de l'empat. El davanter, assistit per Antonio Sánchez, ha superat Diego López en el 52. El gol ha fet recuperar la fe dels mallorquins. Durant uns minuts, el partit ha estat trencat i Vicente Moreno, en el 62, ha fet entrar Dimata i Fran Mérida. En nou minuts al terreny de joc, el fitxatge del mercat d'hivern blanc-i-blau s'ha estrenat com a golejador. El belga ha rematat una centrada d'RDT des de la banda dreta. El gol ha omplert de moral l'Espanyol, que ha acabat certificant una victòria quatre jornades després. Victòria, a més, que li permet tenir guanyat el goal-average amb els mallorquins.