Les protestes dels Armilles Grogues dissabte passat a París (REUTERS)
Futbol internacional

Les protestes dels Armilles Grogues obliguen a ajornar el PSG-Montpeller

Les noves mobilitzacions anunciades per al proper cap de setmana han obligat a ajornar sense data el partit entre el París Saint- Germain i el Montpeller, primer i segon classificats de la lliga francesa de futbol

Actualitzat

Malgrat que Emmanuel Macron ha suspès la pujada dels carburants, el moviment dels Armilles Grogues manté les mobilitzacions i ja afecten directament la lliga de futbol francesa. El partit entre el París Saint-Germain i el Montpeller, primer i segon classificats de la lliga, s'ha ajornat sense data "a petició de la Prefectura de Policia", segons ha anunciat la LFP en un comunicat oficial.

Les manifestacions de les últimes setmanes han provocat greus problemes d'ordre públic a la capital francesa i està previst que continuïn el proper cap de setmana. El partit, que s'havia de jugar dissabte a les 16 hores al Parc dels Prínceps, coincideix amb l'horari que en les últimes setmanes ha estat el punt àlgid de les protestes.

El mateix motiu ha obligat a suspendre també el duel entre el Tolosa i l'Olympique de Lió, que s'havia de jugar dissabte a les vuit del vespre. D'aquesta manera, els tres primers classificats de la lliga -PSG, Montpeller i Olympique de Lió- no podran jugar els seus respectius partits aquest cap de setmana.

Anar al contingut