Les polèmiques paraules de Vinícius a Raíllo i Maffeo
Vinícius va ser víctima d'insults racistes en un partit molt calent a Son Moix
FUTBOL

Les polèmiques paraules de Vinícius a Raíllo i Maffeo

El duel entre els tres jugadors va fer saltar espurnes durant els 90 minuts

Actualitzat

La tensió entre Vinícius i el Mallorca no es rebaixa. Després dels incidents en el partit de la primera volta de la Lliga, el retorn de Vinícius a Son Moix no ha estat més tranquil. El davanter brasiler va protagonitzar moments de tibantor amb dos jugadors del Mallorca. Primer, per una picabaralla amb Antonio Raíllo. I després, per un altre incident amb Maffeo.

Les càmeres de Movistar+ van captar com Maffeo perseguia el davanter mentre s'acostava i feia el gest de plorar. Segons el Chiringito de Jugones, la resposta del brasiler va ser:

 

"Ets molt dolent, molt dolent; no entenc com em pots robar un pilota."

 

 

La topada que no va passar desapercebuda va ser la que Vinícius va tenir amb Antonio Raíllo. El col·legiat va xiular el descans i quan els jugadors es dirigien al túnel de vestuaris Vinícius va assenyalar el seu escut i el va mostrar a la graderia de Son Moix a l'afició local. Com a resposta, Raíllo es va acostar al brasiler a la segona part, li va acostar l'escut del Mallorca a la cara i el va incitar a besar-lo. Segons el Chiringito de Jugones, el brasiler va faltar al respecte a Raíllo amb aquesta frase.

 

"Quan et retiris del futbol hauràs de buscar-te feina perquè mai tindràs els diners que tinc jo."

 

 

LaLiga investigarà els insults racistes a Vinícius

LaLiga ha emès un comunicat en el qual assegura que investigarà els insults racistes que va rebre Vinícius durant el partit davant el Mallorca i que intentarà trobar-ne els responsables.

 

Així mateix, anuncia que "per accelerar aquesta identificació" ha habilitat el correu electrònic 'Stopracismo@laliga.es perquè els seguidors que puguin disposar d'imatges o algun indici de la identitat dels responsables puguin posar-se en contacte amb la mateixa Lliga.

Anar al contingut