Honoré i Cerny celebren una clara victòria de l'equip Deceuninck (@ehitzulia)
Ciclisme

L'equip Deceuninck fa doblet a la Volta al País Basc

Exhibició de l'equip Deceuninck en la cinquena etapa de la Volta al País Basc, que ha estat de transició de cara a la classificació general. Mikkel Frolich Honoré, que ha estat el vencedor, i el seu company Josep Cerny, han arribat agafats de la mà a Ondarroa. Brandon McNulty conserva el mallot groc

Etapa de transició a la Volta al País Basc, sense cap canvi a la classificació general. A l'arribada a Ondarroa, però, s'ha vist una imatge poc freqüent, ja que dos corredors del mateix equip s'han presentat tots sols, després d'haver-se desempallegat de l'últim company d'escapada a quatre km de la meta.

L'etapa, entre Hondarribia i Ondarroa, ha estat marcada per una escapada de sis corredors. Els tres més forts, Josef Cerny i Mikkel Frolich Honoré, del Deceuninck, i Julien Bernard, fill de l'excorredor Jean-François Bernard, han agafat l'avantatge suficient per jugar-se l'etapa. Quan faltaven 4 km per al final, Cerny i Honoré han deixat enrere el francès i han demostrat que eren els més forts. Els dos corredors han arribat sols, celebrant la victòria. El vencedor ha estat Honoré, que ha passat lleugerament avançat la línia d'arribada.

No hi ha canvis a la general i demà, a la pujada a Arrate, es veurà si Roglic és capaç de recuperar el mallot groc, que continua en poder del jove Brandon McNulty, amb 23 segons d'avantatge.

 

Anar al contingut