Barça

Leo Messi confirma el naixement del seu fill Thiago

Leo Messi ha estat pare aquest divendres. Ell mateix ha confirmat el naixement del seu fill Thiago mitjançant el perfil oficial a Facebook. El crac argentí, amb permís del club, no s'ha entrenat aquest divendres. El motiu, el recent esdeveniment. Tot i això, Tito Vilanova ha confirmat en roda de premsa que Messi estarà disponible per jugar contra el conjunt gallec.

Actualitzat
Leo Messi i Antonella Roccuzzo ja són pares. Thiago, l'infant més esperat de la temporada futbolística, ha nascut aquest divendres a la tarda a la clínica Dexeus de Barcelona. La notícia ha estat confirmada pel mateix futbolista mitjançant el seu perfil oficial a Facebook. "Avui sóc l'home més feliç del món, el meu fill ha nascut i gràcies a Déu per aquest regal!", ha escrit el jugador, que també ha agraït el suport de la família i ha enviat una abraçada als fans.

El nou pare, amb permís del club, no s'ha entrenat aquest divendres a la Ciutat Esportiva per preparar el pròxim partit de Lliga contra el Celta. El motiu de l'absència del crac argentí era un afer personal, concretament aquesta recent paternitat. Tot i això, Tito Vilanova ha confirmat en roda de premsa que Messi estarà disponible per jugar contra el conjunt gallec aquest dissabte al Camp Nou. "En principi Messi jugarà contra el Celta. Que no s'hagi entrenat un dia no afecta", ha assegurat el tècnic blaugrana.

Messi, amb permís del club, no s'ha entrenat aquest divendres a la Ciutat Esportiva per preparar el pròxim partit de Lliga contra el Celta. El motiu de l'absència del crac argentí era un afer personal, concretament la imminent paternitat. Tot i això, Tito Vilanova ha confirmat en roda de premsa que Messi estarà disponible per jugar contra el conjunt gallec aquest dissabte al Camp Nou. "En principi Messi jugarà contra el Celta. Que no s'hagi entrenat un dia no afecta", ha assegurat el tècnic blaugrana.

Segons ha avançat "El Mundo Deportivo", Messi s'ha trasllasdat a primera hora del matí a la clínica Dexeus amb Antonella Rocuzzo, la seva companya, que està a punt de donar a llum Thiago, el primer fill de la parella. Per tant, s'haurà de veure si Tito Vilanova pot comptar amb l'argentí per a l'enfrontament contra el conjunt gallec al Camp Nou després de descansar en la Copa davant l'Alabès.

A la sessió preparatòria també s'han exercitat els jugadors del filial Tello, Miguel Ángel, Quintillà i Gustavo. Per la seva banda, Piqué i Puyol han intensificat el treball de camp al marge del grup però estan descartats per jugar contra l'equip de Paco Herrera.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut