Lliga de Campions

L'entrenador del FC Barcelona Luis Enrique Martínez no encaixa bé la derrota a París davant del PSG

El tècnic del FC Barcelona, encara calent després que el seu equip hagi estat derrotat al camp del PSG per 4 a 0 en l'anada dels vuitens de la Lliga de Campions, ha protagonitzat una tensa entrevista davant dels micròfons de TV3

Actualitzat

Luis Enrique Martínez no ha encaixat gaire bé la derrota a París davant del PSG, com és lògic. El tècnic, però, després de reconèixer que el rival havia estat molt superior, a mostrat la seva pitjor cara davant del periodista de TV3 Jordi Grau. A la pregunta de si hi havia un problema d'actitud o futbol, ha valorat que el resultat "reflecteix clarament el que ha passat, no busqueu qualificatius perquè és el mateix equip que en altres ocasions ha tingut un nivell superior. La responsabilitat és meva, els jugadors són els mateixos que ens ha donat moltes alegries".

Als micròfons de TV3, Sergio Busquets ha explicat que el Barça havia preparat el partit de forma diferent, i que el PSG els havia sorprès. Luis Enrique ha dit que "no sé a què es refereix, no em crec gaire les entrevistes que es fan després dels partits", abans de reconèixer que ha estat "una nit nefasta".

Respecte a les possibles variacions tàctiques de la primera a la segona part, ha explicat que han fet un canvi de posicionament, però que "hauríem pogut fer el pi i hauria passat el mateix. Si heu de buscar un responsable, soc joc. No busqueu res més, jo accepto la responsabilitat, però, quan es guanya, també acceptaria el mateix tracte, i el mateix tracte personal a les entrevistes. Aquest to que tens ara mateix amb mi m'agradaria que es mantingués també en les entrevistes que em fas quan guanyem".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut