Un Barça desconegut cau golejat al Parc dels Prínceps en un partit per oblidar (4-0)

Di María, amb un doblet, Draxler i Cavani han fet els gols de la contundent victòria del PSG contra un Barça que haurà d'apel·lar a una remuntada èpica per classificar-se per als quarts de final de la Champions

David CarballoActualitzat

Un Barça desconegut, vulgar i sense idees s'ha vist superat per un PSG ambiciós i que ha passat per sobre dels homes de Luis Enrique en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. En una nit per oblidar, l'equip d'Unai Emery ha estat molt superior en totes les facetes del joc i ha golejat per 4 a 0 un Barça que es complica, i molt, la classificació per als quarts de final de la màxima competició europea.

Tot i el retorn de Busquets i Iniesta a l'onze titular, el Barça no ha tingut el control de la pilota en cap moment i el PSG no ha desaprofitat l'ocasió per portar la iniciativa. Draxler ha estat un malson per a Sergi Roberto i Ter Stegen, amb una bona aturada, ha evitat el primer gol del matx. El Barça, apàtic i sense capacitat de reacció, no ha trobat la fórmula per aturar el domini absolut d'un PSG que s'ha avançat en el minut 18 amb un gol de falta de Di María, que ha pogut celebrar el seu aniversari de la millor manera.

En una jugada aïllada, André Gomes ha desaprofitat una clara oportunitat per fer l'empat a un, però només ha estat un miratge. Amb el trident desconnectat i desassistit i un mig del camp desbordat, el PSG ha seguit atacant i Draxler ha tornat a avisar. Una pèrdua de pilota de Messi ha estat l'origen del segon gol dels francesos. A la tercera, Draxler no ha perdona i ha afusellat Ter Stegen amb un xut creuat.

Naufragi també a la represa

Tot i els desastrosos primers 45 minuts del Barça al Parc dels Prínceps, Luis Enrique no ha fet cap canvi en l'inici de la segona part i el guió del duel no ha variat gens ni mica. Els blaugrana, lluny de reaccionar, han seguit naufragant i Di María, en el minut 55, ha fet més gran la ferida amb un golàs per l'escaire. El 3 a 0 ha fet saltar totes les alarmes, però no hi ha hagut manera. El Barça ha continuat fent aigües i incapaç de treure l'orgull, no ha creat ni una ocasió de perill sobre la porteria de Trapp.

L'entrada de Rafinha per André Gomes tampoc no ha servit de revulsiu i, en el minut 70, Cavani ha acabat d'ensorrar el Barça i ha fet el quart per arrodonir una nit màgica per al PSG. El malson del Barça, que ha pogut marcar amb un cop de cap d'Umtiti al pal, no s'ha acabat fins al xiulet final. Després d'un dels pitjors partits que es recorden, els blaugrana necessitaran un miracle a la tornada al Camp Nou si volen accedir als quarts de final.