Primera Divisió

L'Elx agafa aire després de guanyar el Celta amb un gol de Carles Gil al Martínez Valero

L'Elx guanya el Celta al Martínez Valero (1-0) gràcies a un gol de Carles Gil a la segona part. Amb aquesta victòria, els valencians agafen aire respecte a les posicions de descens i els gallecs es mantenen a la zona tranquil·la de la classificació.

La primera part ha estat força entretinguda tot i que no hi ha hagut gols. D'ocasions, sí. Tres de clares per a l'Elx que, en dues ocasions, de Botía i Albacar, han tocat el travesser i una altra, en una rematada de cap, Cristian Herrera ha perdonat. El Celta no ha estat tan actiu en atac, tot i que s'ha pogut avançar a través d'una rematada d'Augusto completament sol.

El Celta ha aconseguit entrar més en el partit a la segona part. Manu Herrera ha salvat en diverses ocasions el que hauria pogut significar el gol gallec. Quan el domini era absolut pel Celta ha arribat el gol de l'Elx a través d'una acció que ha començat i acabat Carles Gil amb una combinació amb Coro. Era el minut 84 quan els valencians han aconseguit els tres punts. L'Elx agafa aire respecte de les posicions de descens i el Celta es manté a la zona tranquil·la de la classificació.