Atletisme

L'atleta resident a Lleida Ayad Lamdassen i Karolina Nadolska guanyen la mitja marató de Granollers

La manresana Meritxell Soler ha estat segona en categoria femenina, a dos minuts de la campiona

Redacció Esport3Actualitzat

Ayad Lamdassen ha guanyat la 35a mitja marató de Granollers en categoria masculina, amb un temps d'1 hora, 3 minuts i 31 segons. L'atleta és d'origen marroquí però viu a Lleida des de fa dues dècades i és plusmarquista espanyol de la marató. Al darrere d'ell han arribat Javi Guerra, tricampió d'Espanya de marató i bicampió de mitja marató, 13 segons més tard, i el marroquí Youssef Ben Hadi, amb 1.04:09.

Ayad Lamdassem en l'arribada a meta
Ayad Lamdassem, guanyador de la mitja (KH-7 Esports)

A més, el veterà Reyes Estévez ha aconseguit la catorzena posició, amb 1.09:20.

En categoria femenina l'absència de la portuguesa Sara Ribeiro —per problemes amb el visat— ha afavorit Karolina Nadolska. La polonesa, doble campiona del seu país en els 5.000 metres, s'ha imposat amb un crono d'1.11:27. Segona, a dos minuts de la campiona, ha estat la manresana Meritxell Soler. L'alacantina Gema Barrachina ha aconseguit el tercer lloc, a tres minuts de Nadolska.

Karolina Nadolska en l'arribada a meta
Karolina Nadolska s'ha vist beneficiada per la baixa de Sara Ribeiro (KH-7 Esports)

Tres mil corredors han pres part en aquesta competició, el màxim permès per les mesures de prevenció per la Covid-19, amb sortides esglaonades en grups de 600 corredors separats per línies de set atletes, per evitar aglomeracions.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut