L'Argentina i l'Uruguai empaten en un intens poc amistós a Tel-Aviv (2-2)

Els blaugranes Leo Messi i Luis Suárez han jugat els 90 minuts i tots dos han marcat. L'argentí, de penal, i l'uruguaià, de falta

L'Argentina i l'Uruguai han empatat a dos en un intens poc amistós disputat a Tel-Aviv. Els blaugranes Messi i Luis Suárez han jugat els 90 minuts i tots dos han marcat. L'argentí, de penal, i l'uruguaià, de falta.

Messi ha disposat de la primera oportunitat del partit en el minut 14, però el seu xut ha estat rebutjat per Sebastián Coates, una acció en la que ha quedat lesionat i ha hagut de ser substituït. La resposta de l'Uruguai ha arribat en el minut 20, però la rematada del Luis Suárez ha estat rebutjada per la defensa argentina quan ja es cantava el gol.

L'1 a 0 ha arribat en el 34, gran jugada coral de l'Uruguai que acaba amb una assistència de Suárez a Cavani que ha superat el porter Esteban Andrada. Dybala, en el 39, ha marcat el que hauria estat el gol de l'empat, però el seu gol ha estat anul·lat per mans. A partir d'aquell instant el partit s'ha endurit i Cavani i, tot seguit, Pezzella, han vist la targeta groga. Messi també ha rebut una entrada de Vecino que també ha estat amonestat. En el posterior llançament de falta ha estat a punt d'empatar, però Campaña ha volat per aturar la pilota.

En la represa, la igualtat i la tensió s'ha mantingut fins al final. En el 69, Luis Suárez ha desfet la igualada amb un magistral llançament de falta des de la frontal. I ja en temps de descompte, un penal per unes mans dins de l'àrea de l'exblaugrana Martín Cáceres l'ha transformat Messi en el definitiu empat a dos. Encara hi ha hagut temps per a una picabaralla entre els dos equips en un clàssic del Rio del Plata que ha tingut poc d'amistós.