Un moment del sorteig de la Copa Amèrica 2020 (EFE)
Barça

L'Argentina de Messi contra el Xile d'Arturo Vidal, en el partit inaugural de la Copa Amèrica

La 47a edició del torneig continental es disputarà l'estiu que ve a l'Argentina i Colòmbia

Actualitzat

Leo Messi tindrà aquest estiu una nova oportunitat per adjudicar-se un títol de relleu amb la selecció "albiceleste". Serà en la 47a edició de la Copa Amèrica, que l'Argentina organitzarà conjuntament amb Colòmbia. El sorteig de la competició s'ha fet a Cartagena d'Índies i ha decidit un enfrontament d'alt voltatge com a partit inaugural, previst per al 12 de juny: Argentina-Xile, o la reedició de les finals del 2015 i 2016, que va guanyar la selecció xilena als penals.

La Copa Amèrica no s'havia de disputar inicialment aquest estiu, però la Conmebol ho va decidir així per igualar el calendari amb el de l'Eurocopa. A més de Xile, l'Argentina comparteix grup amb l'Uruguai de Luis Suárez, que serà el seu rival a la segona jornada, amb el Paraguai, amb Bolívia i amb Austràlia, una de les seleccions convidades.

L'altra selecció convidada serà Qatar, que jugarà al grup de la vigent campiona, el Brasil. Al grup B també hi haurà la coamfitriona Colòmbia, el Perú, l'Equador i Veneçuela. Passen als quarts de final els 4 primers classificats de cada grup. La gran final es jugarà a l'estadi Metropolitano de Barranquilla el 12 de juliol del 2020.

 

 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut