Barça

Una nova circular de la Lliga deixa el Barça sense marge de maniobra

El president del Barça ha assegurat que el preocupa molt la situació d'Araujo i que espera que prevalgui la salut del jugador

Redacció Esport3Actualitzat

Laporta ha assegurat que el Barça no necessita reforçar-se al mercat d'hivern, que s'obre al gener, per la feina feta a l'estiu. Tot i això, el president ha explicat que, segons la Lliga, tampoc podrien fitxar: van rebre una circular de la Lliga que endureix el marge salarial.

"Ara mateix no podem fitxar"

Segons el mandatari blaugrana, en cas que finalment es pogués revertir la situació, és millor en la pròxima finestra del mercat d'hivern que a l'estiu, ja que ara estan en 1/1 i a l'estiu tornaran a 1/4. Tot i això, Laporta també ha assegurat: "Tenim un bon equip."

"Per al mercat d'hivern tenim de fair-play 1/1 i a l'estiu tornarem a tenir 1/4", ha assegurat el president Joan Laporta.

Araujo preocupa "molt" Laporta, segons ha confessat el mateix president. "El que volem és que no es forci el jugador i que no pugui recaure." L'Uruguai estaria forçant la recuperació del defensa del Barça, no seguint les recomenacions dels serveis mèdics blaugranes.

"Hi ha símptomes que s'està entrenant, esperò que prevalgui la salut d'Araujo", ha indicat Laporta.

Sanció injusta a Lewandowski

Sobre la sanció de tres partits a Lewandowski, Laporta ha declarat que "no té cap sentit". "Li han posat tres partits i com a molt hauria de ser un", i ha afegit: "Han aplicat una norma forçant-la. Estem molt disgustats."

El paper de la selecció espanyola

El president del Barça també ha opinat sobre el paper de la selecció de Luis Enrique, amb molts blaugranes a les seves files:

"M'està semblant fantàstica. És un orgull per al Barça veure com estan jugant els nostres jugadors i la selecció, com l'està fent jugar Luis Enrique, com el porta Luis Enrique, assumint ell tota la pressió, que és una manera de descarregar la pressió als jugadors més joves."

ARXIVAT A:
Lewandowski
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut