BARÇA

Laporta: "Messi té moltes ganes de seguir al club. Tot progressa adequadament"

El president del Barça no concreta si ha fet una oferta a Messi però es mostra positiu amb la seva continuïtat

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta assegura que veu Leo Messi "molt motivat" i amb ganes de continuar portant la samarreta del Barça la temporada vinent. Preguntat per Cuatro i La Sexta a l'aeorport del Prat abans de viatjar a Sevilla, Laporta ha dit això sobre el futur de l'argentí:

"Tot progressa adequadament. Farem el que puguem dins de les possibilitats del club, i ho estem fent. Jo veig en Leo molt motivat. És una persona extraordinària que té moltes ganes de seguir al club."

 

En canvi, Laporta no ha volgut contestar quan se li ha demanat pels possibles fitxatges de Haaland i Neymar. Sobre el brasiler, només si li ha escapat un "m'agrada molt" quan un aficionat se li ha acostat demanant el retorn de l'exjugador culer. Laporta tampoc ha volgut aclarir si el resultat de la final de Copa pot condicionar o no la continuïtat de Koeman a la banqueta del Camp Nou. Sobre el partit de dissabte, explica que veu l'equip amb moltes ganes de guanyar el trofeu.

"Veig els jugadors molt motivats, amb ganes de fer-ho bé. Tenim moltes ganes de jugar aquesta final, la primera d'aquesta nova etapa. Jugar contra l'Athletic fa que sigui una final molt tradicional. Volem guanyar-la i que sigui un gran partit."

Laporta estarà acompanyat per la seva junta directiva a la llotja de l'estadi de La Cartuja. També hi seran Òscar Grau, Ferran Reverter, Mateu Alemany, Ramon Planes i Guillermo Amor.

 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut