El partit s'ha disputat davant de 400 aficionats (@FCBfutbolsala)
Futbol Sala

L'Antequera i el seu porter Kone frenen el Barça al pavelló Fernando Arguelles (2-2)

Els blaugrana s'han avançat en dues ocasions, però els andalusos han estat capaços de treure un punt

Miquel RibasActualitzat

El Barça de futbol sala ha començat l'any 2021 a mig gas i ha estat incapaç de guanyar l'UMA Antequera al pavelló Fernando Arguelles, davant la presència de 400 espectadors. L'equip andalús, sense cap estranger en la seva plantilla, ha fet un partit molt seriós i, amb el suport d'una excel·lent actuació del seu porter, ha aconseguir un punt molt valuós. Ferrao ha avançat els blaugrana quan portaven jugats cinc minuts. No obstant això, poc abans del descans, Alex Fuentes ha empatat a 1 després de culminar un ràpid contracop.

En la segona meitat, el Barça ha començat endollat i Sergio Lozano ha marcat l'1 a 2. Tot feia pensar que el Barça encarrilaria el partit, però Juan Antonio Conejo, conegut per Kone, s'ha encarregat de neutralitzar fins a cinc ocasions de gol. A dos minuts del final, l'entrenador del l'Antequera, el veterà Manuel Luiggi Carrasco "Moli",  ha ordenat el porter jugador, i els seus jugadors l'han encertat després d'una llarga circulació de pilota. Nando Torres ha fet l'empat a 2 definitiu.