Cinquena jornada sense guanyar de l'Industrias (@fsalagarcia)
Futbol Sala

L'Industrias Santa Coloma encadena la cinquena jornada sense guanyar (2-3)

Juan Carlos Colchón ha fet el 2 a 3 a la segona part i ha acabat donant la primera victòria fora de casa a l'equip aragonès

Miquel RibasActualitzat

L'Industrias Santa Coloma segueix sense sort i ha encadenat la cinquena jornada sense guanyar. L'equip de Javi Rodríguez necessitava els tres punts per continuar somiant classificar-se per a la Copa d'Espanya. De bon començament ha vist com una errada en la passada de Sebas Corso ha permès a Dian Luka avançar l'Emotion Zaragoza. El colomencs s'han refet de l'ensurt i Albert Cardona, a vuit minuts del descans, ha empatat de potent xut. Abans d'arribar un clar penal sobre Roger Bermusell que ha trasnformat l'eslovac Drahovský. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat amb l'Industrias Santa Coloma controlant el partit, però els catalans, tot i tenir oportunitats, no han sabut sentenciar. A falta de 13 minuts pel final Javi Alonso ha fet l'empat a 2. El Santa Coloma ha continuat buscant el gol, però Juan Carlos Colchón ha fet el 2 a 3, que ha acabat donant la primera victòria fora de casa a l'equip aragonès. A les acaballes, l'equip de Javi Rodríguez ha pogut empatar amb una doble ocasió de Corso i posteriorment d'Uri Santos, que a porta buida ha enviat la pilota al travesser.