Ciclisme

Lance Armstrong torna a la competició oficial en l'etapa pròleg del Tour Down Under

El set vegades guanyador del Tour de França, Lance Armstrong, ha tornat a competir a la ciutat australiana d'Adelaida, una etapa pròleg de 51 quilòmetres corresponent al Tour Down Under. S'ha adjudicat la victòria l'australià Robbie McEwen, mentre que Armstrong ha entrat 64è a 23 segons del guanyador. Armstrong ha anunciat que participarà a la clàssica Milà-San Remo al mes de març, al Critèrium Internacional de França i probablement al Tour de Flandes, segons ha confirmat el director esportiu de l'Astana, Johan Bruyneel.

Actualitzat
El nord-americà Lance Armstrong ha tornat al ciclisme professional en la primera etapa del Tour Down Under, que es disputa a Austràlia i que ha acabat amb victòria de l'esprinter local Robbie McEwen, per davant de l'holandès Willem Stroetinga i del també australià Graeme Brown.

Armstrong ha creuat la línia d'arribada en la 64a posició a 23 segons del vencedor en l'etapa pròleg de 51 quilòmetres pels carrers de la ciutat d'Adelaida. Ha arribat acompanyat per alguns dels seus companys de l'equip Astana, com els suïssos Michael Schar i Steve Morabito, l'espanyol Jesús Hernández i el kazakh Assan Bassàiev.

El corredor nord-americà, set vegades guanyador del Tour de França i de 37 anys, no ha donat mostres de passar dificultats en la seva primera etapa d'una prova professional des que el 2005 va decidir deixar el ciclisme.

"M'alegro d'haver acabat sense problemes. Aquestes carreres urbanes són perilloses per la possibilitat d'accidents que hi ha en tot moment. Hi ha hagut ansietat durant els 51 quilòmetres, però m'he sentit còmode i m'he divertit. M'ho he passat bé sobre la bicicleta", ha assegurat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut