Ciclisme

Lance Armstrong fa públic que disputarà la pròxima edició del Giro d'Itàlia

Lance Armstrong continua fent públics els seus plans de cara a la temporada del seu retorn. Ara ha fet oficial que disputarà, per primer cop a la seva carrera, el Giro d'Itàlia de l'any que ve. El nord-americà assegura que li fa molta il·lusió disputar aquesta prova i que ho farà al cent per cent i no com a preparació del Tour de França. Cal recordar que Armstrong, de 37 anys, tornarà oficialment a la competició el pròxim 20 de gener per disputar el Tour Down Under australià.

Actualitzat
La tornada de Lance Armstrong a la competició continua generant cada dia notícies més inesperades. Per si no n'hi havia prou amb l'anunci del seu retorn al Tour, s'ha confirmat que també té la intenció de córrer el Giro. Curiosament, Armstrong no va disputar mai la ronda italiana durant la seva carrera, i ara vol aprofitar la tornada per aprovar una assignatura pendent. A més, el Giro li servirà per acabar d'afinar la forma i comprovar si realment està en condicions de córrer el Tour al juliol o no.

Contador seguirà a l'Astana

També s'ha sabut que finalment Alberto Contador no marxarà de l'Astana, o sigui que hi coincidirà amb Lance Armstrong, que podria cedir-li els galons de cap de files a la ronda francesa.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut