Ciclisme

Contador i Armstrong s'entrenen en grups diferents en la concentració de l'Astana a Tenerife

L'equip ciclista Astana està concentrat a Tenerife per preparar la temporada, però, tot i que Lance Armstrong i Alberto Contador comparteixen hotel, el dia a dia és ben diferent. Armstrong ha rodat amb els secundaris de luxe, com Zubeldia, Leipheimer i Popovich, mentre que Contador ho ha fet en un altre grup amb els més joves de l'equip. A més, Armstrong va arribar amb jet privat i és l'únic que no comparteix habitació.

Actualitzat
Pel que s'està veient aquests dies a les carreteres de Tenerife, queda clar que l'Astana del 2009 serà l'equip de Lance Armstrong i no tant el d'Alberto Contador. I no és només perquè Armstrong, a través d'un portaveu, ja hagi avançat que disputarà el Tour de França del juliol. El nord-americà va arribar a les Canàries en jet privat i té habitació individual a l'hotel, a diferència dels seus companys d'equip. I, a més, roda amb els que es presumeixen com a escuders de luxe: Haimar Zubeldia, Levi Leipheimer o Jaroslav Popovich. En canvi, Alberto Contador s'entrena amb un altre grup en el qual hi ha els corredors més joves. Això sí, curiosament, és l'únic que no llueix el mallot de l'equip, sinó que porta el de la seva fundació per la lluita contra el càncer.

A Contador, lògicament, li han preguntat per Armstrong, i, per la reacció que va tenir, sembla que no li agrada que li esmentin tan sovint el nom del nord-americà.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut