El recorregut de la Vuelta 2019 s'ha presentat a Alacant (EFE)
Ciclisme

La Vuelta 2019 tindrà una etapa a Catalunya i vuit finals en pujada

L'única etapa per territori català serà la vuitena, de 168 quilòmetres de recorregut entre Valls i Igualada, en una edició que començarà a Alacant el 24 d'agost i acabarà a Madrid el 15 de setembre

Actualitzat

Aquest dimecres s'ha presentat a Alacant l'edició del 2019 de la Vuelta, que es disputarà entre el 24 d'agost i el 15 de setembre. L'etapa catalana, la vuitena, anirà de Valls a Igualada, tindrà 168 quilòmetres de recorregut i es pujarà a Montserrat.

Una de les novetats serà Andorra, per on hi passarà l'1 de setembre i destaca el tram sobre terra del Camí de les Pardines. Joaquim Rodríguez, un dels promotors d'aquesta etapa, ha valorat la duresa de la primera setmana.

La Vuelta del 2019 començarà a Alacant i acabarà a Madrid, no tindrà etapes de més de 200 quilòmetres i tindrà vuit finals en pujada. La presentació oficial ha comptat amb la presència del britànic Simon Yates, el guanyador de l'última edició, i d'Alejandro Valverde, vigent campió mundial de fons en carretera. Valverde ha recollit el Premi Bicicleta d'Or que atorga la revista "Vélo" al millor ciclista de l'any.

Anar al contingut