Els participants de la Titan Desert canviaran el desert del Marroc per Almeria (@TitanDesert)
Aventura

La Titan Desert 2020 canvia el Marroc per Almeria

La província d'Almeria acollirà cinc etapes de 400 quilòmetres en total i 7.000 metres de desnivell positiu del 2 al 6 de novembre

La Titan Desert 2020 canvia d'escenari. En lloc de disputar-se al Marroc, com estava previst, aquest any se celebrarà a Almeria del 2 al 6 de novembre. El canvi ha estat provocat per la situació derivada per la pandèmia del coronavirus, segons ha informat l'organització de la prova.

La província d'Almeria acollirà cinc etapes de 400 quilòmetres en total i 7.000 metres de desnivell positiu mantenint l'espectacularitat dels seus paisatges i la duresa com a denominadors comuns, especialment en les dues jornades de muntanya a la serra d'Alhamilla.

"Esperàvem poder celebrar el 15è aniversari en les condicions que havíem previst, però la Covid-19 ens ha canviat el món i això ens afecta", ha explicat Joan Porcar, director de la Garmin Titan Desert.

En les anteriors catorze edicions de la Titan Desert, la prova va comptar amb la participació de reconeguts exciclistes professionals com Melcior Mauri, Abraham Olano, Purito Rodríguez, Roberto Heras, Claudio Chiappucci, Sylvain Chavanel, Oscar Pereiro i Cadel Evans. 

Les etapes:

   · 2 de novembre. Etapa 1. Almeria - Almeria (El Toyo). 104 quilòmetres.

   · 3 de novembre. Etapa 2. Almeria (El Toyo) - Tabernas (Oasys MiniHollywood). 63 quilòmetres.

   · 4 de novembre. Etapa 3. Tabernas (Oasys Mini Hollywood) - Tabernas (Oasys MiniHollywood). 89 quilòmetres.

   · 5 de novembre. Etapa 4. Tabernas (Oasys MiniHollywood) - Tabernas (Oasys MiniHollywood). 95 quilòmetres.

   · 6 de novembre. Etapa 5. Tabernas (Oasys MiniHollywood) - Almeria (El Toyo). 56 quilòmetres.

Anar al contingut