Keylor Navas ha fitxat pel Madrid després del seu bon Mundial. (Foto: Reuters)
Futbol

La premsa madrilenya dóna per fets els fitxatges de Toni Kroos i Keylor Navas pel Reial Madrid

Tot i que el club blanc encara no ho ha fet oficial, la premsa madrilenya afirma que el Reial Madrid ja té fitxats el migcampista alemany Toni Kroos i el poprter de Costa Rica Keylor Navas. Algunes informacions fins i tot indiquen que Kroos será presentat aquest dijous.

Actualitzat

Els principals rotatius madrilenys pel que fa a informació esportiva coincideixen en publicar que els jugadors Toni Kroos i Keylor Navas seran en les pròximes hores jugadors del Reial Madrid. Des de fa dies es dóna per tancada la incorporació del migcampista alemany, Toni Kroos, al conjunt blanc, tot i que de moment no està confirmada. El seu club, el Bayern de Munic, sí que ha confirmat que no renovarà i que està negociant amb un altre equip el seu traspàs. Kroos, que arribaria al Reial Madrid per uns 25 milions d'euros, podria ser presentat aquesta setmana.

També es pot confirmar aviat el fitxatge de Keylor Navas, un dels porters que han sortit més revaloritzats del Mundial i que pertany al Llevant. El diari "Marca" obria la seva edició aquest dimecres afirmant que el club blanc pagarà la seva clàusula, xifrada en 10 milions d'euros, mentre prova de vendre Diego López.

Anar al contingut