Els jugadors del Rayo lamentant l'errada d'Isi
Els jugadors del Rayo lamentant l'errada d'Isi (EFE)
Girona

La pífia del Rayo en el penal indirecte a l'estil Johan Cruyff

Isi Palazón i Trejo han intentat imitar el llançament de penal del neerlandès, però la pilota ha acabat als núvols de Vallecas

Redacció Esport3Actualitzat

Arnau Martínez ha comès un penal sobre Álvaro després d'una forta i involuntària trepitjada al minut 37. El col·legiat del partit ho ha tingut clar i ha xiulat pena màxima. L'estadi de Vallecas ho ha celebrat perquè l'equip madrileny podia agafar un avantatge de dos gols davant el Girona. El 3-1, però, no ha arribat.

En el primer llançament, Paulo Gazzaniga ha guanyat la partida a Trejo i li ha aturat el penal. El rebot, però, ha estat refusat per un jugador del Girona que havia entrat a l'àrea abans d'hora. El VAR ha revisat l'acció i el penal s'ha hagut de repetir.

En aquell moment ha tornat l'esperança a Vallecas, però ningú esperava el desenllaç que tenia preparat el destí. I és que, en aquesta ocasió, Trejo ha sorprès fent un penal indirecte a l'estil Johan Cruyff i deixant la pilota per a l'aparició d'Isi Palazón. El migcampista no ha estat encertat davant la sortida de Paulo Gazzaniga i ha enviat la pilota als núvols.  


Resum del Rayo Vallecano-Girona (2-2) 

Anar al contingut