Pau Ribas en una imatge d'arxiu jugant amb el Joventut (@Penya1930)
basquet

La Penya busca la tercera victòria en el TOP 16 de l'Eurocup

Els dos partits contra l'equip monegasc en 7 dies marcaran el futur del TOP 16

Víctor LavagniniActualitzat

Aquest dimarts torna l'Eurocup a l'Olímpic, fet que no es repetirà fins al 2 de març contra l'Unicaja. Pau Ribas jugarà el primer partit del 2021.

Em sento bé, amb confiança i preparat per ajudar l'equip.

A Pau Ribas li haurem d'exigir coses que no hauríem d'exigir. Ens haurà d'ajudar massa minuts i porta molt temps sense jugar.

La tornada de Pau Ribas i els problemes de perímetre de Carles Duran marquen la prèvia del tercer partit del TOP 16. L'exterior badaloní ha fet una radiografia de la situació de la Penya

 L'equip ha patit  frustració perquè no ha pogut igualar el bon joc del nostre inici, que va ser millor del que esperàvem. Hem perdut confiança i sensacions, però estem on volíem al mes de setembre.

Ribas torna després d'un mes de baixa producte d'aquesta segona lesió de la temporada. Davant un Mònaco físic, atlètic i ràpid el Joventut vol fer-se fort a casa amb l'oportunitat d'encarrilar la classificació.

 No sóm un equip de perfil defensiu, però vam fer una bona feina col·lectiva en aquest sentit. Hem de millorar darrere, però el més important és guanyar d'un punt.

  Albert Ventura i Shawn Dawson són baixa per a aquest partit.

 

 

ARXIVAT A:
Penya
Anar al contingut