Futbol internacional

La Fiscalia argentina investiga si hi va haver negligència en la mort de Maradona

El metge personal, la psiquiatra i la infermera que el tractaven són les persones que més està investigant la justícia per determinar com va morir l'astre argentí, i si hi va haver negligència mèdica

Joan BioscaActualitzat

Avui fa just una setmana que va morir Diego Armando Maradona i, després dels comiats i els homenatges, ara tot plegat ha quedat reduït al soroll judicial. La Fiscalia manté una investigació oberta per determinar si hi va haver negligència en la mort de l'astre argentí.

El metge personal de Diego Armando Maradona, la psiquiatra i la infermera que el tractaven són les persones que més està investigant la justícia per determinar com va morir l'astre argentí, i si hi va haver negligència mèdica. El que sembla clar és que Maradona feia bastant temps que estava molt sol, allunyat de la seva família i dels seus amics i que va morir en una casa de lloguer sense l'equipament mèdic que necessitava i per atendre'l en cas d'urgència.

En paral·lel, ha començat el procés judicial per l'herència de l'exjugador, xifrada en uns 50 milions d'euros, i ara amb dos suposats fills no reconeguts, dels cinc que té, que han aparegut en escena. I una escena que s'ha fet pública en relació amb el caos al davant de la Casa Rosada el dia del gran comiat a Maradona: la del president argentí, Alberto Fernández, megàfon en mà, demanant calma a la gent que acabaria assaltant la seu presidencial.

I mentre la causa judicial fa el seu camí, continuen els actes d'homenatge i record a Diego Armando Maradona una setmana després de la seva mort, com ara a l'estadi d'Argentinos Juniors, on Maradona va començar la seva carrera esportiva i on els maradonians el volen recordar fins a l'eternitat.

ARXIVAT A:
Maradona
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut