Imatge panoràmica de l'Spotify Camp Nou (FCB)
Futbol

La final four de la Kings League tanca la porta del tot a un Barça-Madrid al Camp Nou

Les de Jonatan Giráldez, que està previst que disputin el clàssic de la Lliga F al Johan Cruyff, es queden ara sense cap possibilitat de jugar a l'estadi blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Després de veure's les cares a les semifinals de la Supercopa d'Espanya, el Barça i el Reial Madrid es tornaran a trobar el 26 març a la Lliga F.

Tot i que hi havia raons per pensar que el clàssic podia disputar-se al Spotify Camp Nou, l'anunci que Joan Laporta i Gerard Piqué van fer aquest divendres va tancar la porta a qualsevol opció.

 

 

El president del FC Barcelona i l'excentral blaugrana van anunciar la celebració de la final four de la Kings League el cap de setmana del 25 i 26 de març al Camp Nou, i això tanca les portes a la possibilitat que el clàssic s'hi pugui jugar. L'equip masculí, aquell cap de setmana, no disputa cap partit per aturada de seleccions.

El clàssic estava previst que es disputés a l'estadi Johan Cruyff, i les entrades per al partit, on les blaugranes podrien proclamar-se matemàticament campions de Lliga, estan esgotades, però l'anunci deixa sense opcions de canviar d'escenari les blaugranes.

Les de Jonatan Giráldez, aquesta temporada, han disputat dos dels tres partits de locals de la fase de grups de la Champions a l'estadi blaugrana: contra el Bayern de Munic, a qui van guanyar per 3 gols a 0, i a contra el Rosengard, a qui van atropellar 6 a 0.

ARXIVAT A:
Kings League
Anar al contingut