Clàdia Pina, que ha fet un autèntic golàs, és felicitada per les seves companyes (Reuters)
champions

El Barça supera el Bayern en una gran segona part (3-0)

L'equip blaugrana ha aconseguit la tercera victòria en la fase de grups de la Champions i es referma en el liderat del grup D després d'imposar-se al conjunt alemany. Geyse Ferreira, Aitana Bonmatí i Clàudia Pina han marcat els gols del conjunt barcelonista en un Camp Nou amb 46.967 espectadors

Xavi Bertran BaróActualitzat

El Barça buscava el tercer triomf en la fase de grups de la Champions femenina i quedar com a líder en solitari de la classificació davant un Bayern de Munic, que com les blaugranes, també havien guanyat els dos primers partits de la competició. En l'onze de Jonatan Giráldez, les grans novetats han estat Lucy Bronze i Aitana Bonmatí, que tornaven a l'equip després de superar els problemes físics que arrossegaven. Abans de començar el partit, els aficionats del Camp Nou han ovacionat, Alèxia Putellas, que ha rebut el trofeu com a millor jugadora de la passada edició de la Champions.

L'equip blaugrana només ha trigat dos minuts a crear la primera jugada de perill. Després d'una recuperació d'Aitana, l'acció ha acabat amb un cop de cap de Geyse Ferrerira que ha refusat la portera de l'equip alemany, Maria Grohs. La rèplica del conjunt visitant ha arribat en una ràpida transició que no ha pogut culminar Klara Bühl, que ha xutat al lateral de la porteria de Sandra Paños. A partir d'aquí, el Barça ha agafat el control del partit, però no ha pogut traduir el seu domini en el joc també en el marcador. I això que ha disposat de bones oportunitats.

En el minut 25, a la sortida d'un córner, la pilota ha caigut a la frontal de l'àrea, on el xut d'Aitana ha sortit fregant el travesser. Abans de la mitja hora, ho ha provat també Clàudia Pina, amb un llançament que ha sortit massa fluix i sense problemes per a Grohs. Molt més perilloses ha estat dues ocasions consecutives de les blaugranes a cinc minuts per al descans. Un xut creuat d'Aitana l'ha refusat la portera visitant. La jugada ha continuat i la centrada de Fridolina Rolfö l'ha rematat de cap Ana Crnogorcevic per sobre del travesser.

A la segona part arriben els gols 

En la represa, el Barça ha sortit disposat a trencar l'empat a zero i, de seguida, ho ha aconseguit. En el minut 47, centrada de Rolfö des de la banda esquerra, Crnogorcevic ha assistit amb el cap a Geyse que, també amb la testa, ha enviat la pilota al fons de la porteria. Era el tercer gol de la davantera brasilera en la Champions. El conjunt barcelonista ha ampliat l'avantatge en el minut 59. Excel·lent passada de Patri Guijarro a Rolfö, una de les millors del partit, i el servei enrere de la sueca l'ha aprofitat Aitana per aconseguir el segon gol del matx i el seu quart en el campionat.

Amb un Bayern sense idees ni poder de reacció, en el minut 66 Clàudia Pina ha sentenciat el partit amb un golàs. Potent xut des del balcó de l'àrea de la davantera de Montcada i Reixach que ha entrat a prop de l'escaire. En el minut 69, Jonatan Giráldez ha oxigenat la davantera, substituïnt Clàudia Pina i Geyse Ferreira per Salma Paralluelo i Asisat Oshoala. Fins al final del partit, el Barça ha estat en disposició d'arrodonir la victòria, però no ha pogut tornar a foradar la porteria visitant.

Una de les millors ocasions l'ha tornat a tenir Aitana, amb un xut que ha fregat el pal. Al Camp Nou s'han donat cita 46.967 espectadors, el que significa un nou rècord en la fase de grups de la Champions femenina, superant els 18.341 que es van registrar al Parc dels Prínceps.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut