El Barça tomba el Reial Madrid i es classifica per a la final de la Supercopa (3-1)

Pina ha fet el primer del Barça, però Weir, de falta, ha empatat. A la pròrroga, Mariona ha tornat a avançar les blaugranes de penal i Paralluelo, en l'últim sospir, ha sentenciat

• El Barça ha dominat el partit des de l'inici davant un Reial Madrid que aconseguia generar perill.
  • Ha estat Clàudia Pina, amb un gran xut des de la frontal de l'àrea, l'encarregada d'avançar les blaugranes (24').

• Caroline Weir, amb un molt bon llançament de falta directa, ha empatat el partit per a les blanques (54')

• Sis minuts després, Irene Paredes ha vist la segona targeta groga per una dura entrada a Naomie Feller i ha estat expulsada.

• Després d'un tram de final de partit molt disputat, amb anades i vingudes per part dels dos equips, el marcador no s'ha mogut i el partit s'ha decidit a la pròrroga.
  • En el minut 110, Rocío i Zvava han fet penal a Lucy Bronze. Mariona ha estat l'encarregada de transformar-lo.

• Salma Paralluelo, en l'últim sospir, ha sentenciat el Reial Madrid (120').