Ronaldinho i Raphinha mantenen una amistat des de fa molts anys
BARÇA

La curiosa relació de Raphinha amb Ronaldinho

El nou fitxatge del Barça amaga una història sorprenent amb qui és encara el seu referent

Redacció Esport3Actualitzat

Darrere del seu joc alegre i desinhibit, l'últim fitxatge del FC Barcelona, Raphinha, amaga un munt d'històries sorprenents, algunes de molt impactants, com la seva infantesa en una favela de Porto Alegre. "Alguns dels meus amics de la infància han mort, d'altres es van involucrar en la venda de drogues", ha explicat.

La vida del brasiler no ha estat un camí de roses, però ell sempre va tenir clar que es volia dedicar al futbol professional. En aquest objectiu, el seu referent era Ronaldinho, a qui va conèixer amb només 7 anys.

El pare de Raphinha formava part del Samba Tri, un grup de música al qual Ronaldinho va convidar a tocar en la seva festa d'aniversari, a Barcelona. Allà va ser on el petit Raphinha es va trobar amb l'astre argentí. Ronaldinho el va agafar en braços i ja no el va deixar. Els dos mantenen una gran amistat.

"És la millor festa d'aniversari a la qual he anat mai. Després he estat moltes vegades amb ell i em sento afortunat de considerar-lo un amic. Fins i tot diu que mira els meus partits i admira la meva manera de jugar."

Ronaldinho, amb una màscara, durant la festa d'aniversari amb els Samba Tri

Record durant la presentació

Els anys han passat, però Ronaldinho continua sent un mirall per a Raphinha. Durant la presentació com a nou fitxatge blaugrana, l'ex del Leeds va tornar a mostrar la seva admiració per ell.

"Vaig començar a seguir el Barça quan Ronaldinho va arribar. Quan vaig sortir del Brasil volia complir el meu somni i arribar aquí. Deco i Neymar també m'han influenciat, van fer història. Jo ara també vull crear la meva a Barcelona."

També el Gaúcho ha tingut unes paraules per a Raphinha, a qui ha felicitat pel seu fitxatge pel Barça, en una publicació a Twitter. 

 

Anar al contingut