Barça

Laporta dona la benvinguda a Raphinha en la seva presentació: "Torna el 'jogo bonito', torna la samba"

El president ha rebut l'extrem amb càlides paraules. El brasiler ha signat el nou contracte i s'ha posat per primera vegada l'elàstica blaugrana a la gespa de la Ciutat Esportiva blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Raphael Dias Belloli, més conegut com a Raphinha, s'ha convertit aquest divendres oficialment en nou jugador del Barça. El nou crac blaugrana. que ha firmat per 5 temporades, ha rebut el carnnet de soci del club per part del president, Joan Laporta, i ha lluït per primera vegada la samarreta blaugrana.

Raphinha és la quarta incorporació oficial del nou Barça després de les de Kessie, Christensen i Dembélé.

Laporta ha donat la benvinguda a Raphinha valorant que sempre hagi tingut a l'entitat blaugrana com a prioritat i recordant que en moltes fases triomfants de la història recent del club hi ha hagut jugadors brasilers que han aportat el "jogo bonito" al club. En aquest sentit, el màxim mandatari culer ha recordat els paral·lelismes amb un altre crac que va poder fitxar fa ni més ni menys que 19 anys, Ronaldinho, també de Porto Alegre com l'ex del Leeds.

Raphinha, de la seva banda, ha expressat la seva enorme satisfacció per haver firmat amb el Barça, un equip on "somiava jugar des de petit". Així doncs, l'extrem tenia molt clara la decisió de recalar al Camp Nou.

"És un honor enorme ser aquí i vestir la samarereta del Barça. Tinc molts ídols que han jugat aquí i han fet història. Si puc fer la meitat del  que ells han fet aquí ja em puc donar per satisfet.

Sobre les claus del seu fitxatge, ha confessat que les converses amb Xavi van ser determinants -- "Parlar i ser entrenat per ell és un honor immens" --, així com coincidir a la selecció amb exculers com Neymar. Finalment, Raphinha ha reconegut que els aficionats encara no el coneixen bé per la dimensió dels clubs on ha estat però està convençut que, precisament aquest, és un repte que el motiva especialment.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut