Futbol

La barba del català Marc Crosas crea una moda a Mèxic

Fa poc més de tres anys que Marc Crosas juga a la Lliga mexicana de futbol, primer en el Santos Laguna i ara en els Lleons Negres. El català és un dels jugadors més estimats pels seus aficionats, pel seu joc i també per la seva barba

Actualitzat

Marc Crosas marca tendència al futbol mexicà. I no només per les seves habilitats futbolístiques, sinó també pel seu estilisme. El migcampista de Sant Feliu de Guíxols s'ha deixat créixer molt la barba. I als seguidors del seu equip, els Lleons Negres de la Primera Divisió mexicana, els ha encantat. Alguns han penjat fotos a twiter imitant el look del jugador, format en els equips inferiors del F. C. Barcelona.

 

 

La barba de Crosas recorda la barba més famosa en aquest moment en el món de l'esport, la del jugador del Houston Rockets de l'NBA James Harden. Precisament en la Lliga professional nord-americana la barba d'un altre català també va tenir molt èxit. Va ser la de Pau Gasol quan estava als Grizzlies. El gener del 2006 l'equip de Memphis va regalar entrades per un partit a tots aquells espectadors que anessin amb barbes postisses. Pau se la va afaita quan ja estava als Lakers, però el seu germà Marc, l'actual estrella dels Grizlies, encara en porta. Potser per seguir la tradició familiar.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut