Barça

Koeman veu el Barça lluitant per la Lliga i exalça la figura d'Ilaix Moriba

El tècnic holandès s'ha desfet en elogis cap al jove guineà i ha assegurat que qualsevol resultat en el derbi madrileny de demà serà bo

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman s'ha mostrat molt satisfet durant la roda de premsa posterior al partit contra Osasuna, on el Barça ha guanyat per 0 gols a 2 amb gols de Jordi Alba i Ilaix Moriba. Amb el resultat d'aquest vespre, el tècnic holandès veu més viu que mai al seu equip a la Lliga..

"És important el que estem fent els últims 14 partits del campionat, on no hem perdut partits. Estem retallant distància a l'Atlètic, i amb el resultat d'aquesta nit hi ha Lliga."

El tècnic tampoc ha escatimat elogis cap a Ilaix Moriba.

"Cada cop que entra al camp dona una actitud a l'equip. Ha fet un golàs en un partit complicat. Sempre que entra dona quelcom extra a l'equip. Físicament és molt fort i està guanyant terreny per estar més vegades amb el primer equip."

 

Koeman també ha ressaltat la importància que a partir de demà el Barça tingui president.

"Portem bastant temps sense president i és important que ja n'hi hagi un. Els socis han de votar i decidir la persona que ha de ser-ho."

Sobre el derbi entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid, Koeman no s'ha volgut mullar.

"No crec que estigui a casa per veure'l, tot i que tenim interès pel que pugui passar. Nosaltres ens centrem en nosaltres. Qualsevol resultat que es doni serà bo per a nosaltres."

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut