Barça

Koeman: "Estic d'acord amb el tuit de Piqué"

"És normal que els presidents dels clubs pensin en el futur, però hi ha moltes coses que en el futbol no has de canviar", ha indicat l'entrenador del Barça

Laura BruguésActualitzat

Ronald Koeman ha comparegut a la sala de premsa per valorar el partit d'aquest dijous contra el Getafe, però la majoria de qüestions han estat sobre el projecte de la Superlliga.

El tècnic del Barça ha repetit en més d'una ocasió que no volia parlar de la Superlliga i que al Barça era el president qui havia de fer declaracions sobre aquest tema. Koeman, però, sí que ha admès que estava d'acord amb el tuit de Piqué en què deia que "el futbol és per als aficionats; avui més que mai".

Vol el millor per al Barça

A la sala de premsa, Koeman ha confirmat que ha parlat de la Superlliga amb el president Laporta.

 

"M'ha explicat la postura del club, però hi ha tanta moguda des d'ahir, que el millor és no opinar de moment. Poden passar moltes coses, ja hi ha hagut molts equips que n'han marxat i jo vull el millor per al club".

 

Superlliga sense descensos

Que la Superlliga està ideada perquè no es tinguin en compte els mèrits esportius i només hi hagi el títol en joc, també és motiu de debat. En aquest sentit, Koeman ha dit que "és normal que els presidents dels clubs pensin en el futur, però hi ha moltes coses que en el futbol no has de canviar".

 

  Al mateix temps, Koeman ha enviat un missatge cap al màxim organisme del futbol europeu:

"La UEFA parla molt però no fa res ni escolta. Ni escolta els entrenadors ni els jugadors. No ens escolten sobre la quantitat de partits que vam jugar. El més important per a ells són els diners".

I també cap a LaLiga:

"A la Lliga igual, demà juguem a les 22h. S'ha de protegir als jugadors"

Guanyar el doblet

Sobre l'equip, Koeman ha destacat que veu els jugadors molt animats després de la consecució del títol de Copa.

 

 

Tot i això, ha assenyalat que ara el trofeu s'ha de deixar aparcat i que l'equip se centrarà a guanyar els vuit partits per lluitar pel doblet.

ARXIVAT A:
KoemanSuperlliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut