Ciclisme

Josep Betalú retalla distàncies amb el líder, Roberto Bou, en la quarta etapa de la Titan Desert

Dos catalans es disputen a hores d'ara el triomf final a la Titan Desert en categoria masculina, el líder Roberto Bou i Josep Betalú, amb la resta de favorits esperant una errada seva

Actualitzat

El txec Ondrej Fojtik ha guanyat la quarta etapa de la Titan Desert, de 104 quilòmetres entre Merzouga i Fezzou. El segon classificat de la general, l'ampostí Josep Betalú, ha retallat més de 4 minuts el desavantatge respecte al líder, el barceloní Roberto Bou. El marge favorable a Bou ha quedat reduït a 1 minut i 54 segons.

La jornada ha estat marcada per la calor intensa, amb temperatures de 40º. El terreny ha canviat i les dunes han deixat pas a les grans planes desèrtiques. L'etapa està catalogada com a marató, fet que ha obligat els participants a carregar tot el que creguin que necessitaran, ja que aquesta nit no podran rebre assistència tècnica al campament. 

En la categoria femenina, la cursa està gairebé sentenciada a favor de la ciclista de Taradell Anna Ramírez. La vencedora d'aquesta quarta etapa ha estat la cubana Olga Anabel Echenique. La cinquena etapa, entre Fezzou i el campament d'El Jorf, serà la més llarga d'aquesta edició amb 143 quilòmetres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut